Överlägg

Om företaget

Signaturen By Bia står för styling för webb med fokus på design, funktionalitet och mitt engagemang. Jag utgår från dina affärsidéer och tankar för din verksamhet och målgrupp.  Titeln webbstylist bottnar i passionen för design ochskapa det unika för ditt företag. Min CV och meritförteckning är de webbprojekt och arbeten jag gjort till företag från norr till söder.

Företaget Biamedia vänder sig till små och medelstora företag. Jag producerar webbplatser till förmånligt fast pris där egenproducerade bilder ingår.Jag fotograferar gärna i din företagsmiljö för en mer personlig känsla och touch.

Fast pris webbsida

Jag anser att en webbplats ska ha en enkel och lättnavigerad struktur med en självklar snygg layout. Med hjälp av kamera fotograferar jag gärna i lokal miljö för att skapa unika bilder. Tillsammans kommer vi fram till webbsidans budskap och innehåll utifrån en layout som representerar din affärsidé. Min strävan är att kunderna lätt ska hitta den information de söker och självklart attraheras av utseende och utformning.

Ett levande skyltfönster

När du önskar rörliga bilder eller nya omslagsbilder till webb eller Facebook kommer jag till företaget och fotograferar/filmar. Erbjudandet gäller till lokala företag/butiker i Luleå. Jag fotograferar under devisen ”learning-by-doing”. Målsättningen är att lära mig mer om den ädla konsten fotografering och film.  Nyfikenhet och kreativiteten driver mig successivt och stadigt framåt. Jag tar gärna med kameran så jag kan föreviga fler inspirerande miljöer och objekt. Erfarenheten, intresset och min starka passion är det jag litar och tror jag på till 100 procent.

”Du levererar råvarorna jag fixar middagen” !

När tiden inte räcker till kan du beställa en prenumeration med uppdateringar av händelser för din webb- , Facebook- och Instagramsida.Jag kontaktar dig t.ex en gång per månad vid en tidpunkt som passar dig. Du bestämmer budskapet t.ex. senaste nytt i butiken, kampanjer och erbjudanden. Jag levererar materialet kontinuerligt på ditt företags sociala kanaler. När du prenumererar på uppdateringar så står jag för kreativiteten och det praktiska genomförandet med hjälp av kamera m.m. Du behöver inte själv ha ansvar för att uppdatera med nya budskap och innehåll på sociala medier.

Webbuppdrag

(Klicka på loggan så kommer du till vald webbsida)

Scroll Up